top of page
logo-maekake150-150.jpeg

Yamaroku Shoyu er en anerkjent soyasausprodusent som er lokalisert på den japanske øya Shodoshima. Klimaet på øya er mildt og tørt og ligner på Middelhavet. Sterk vind kommer ned fra fjellene bak Yamaroku, noe som er perfekt for fermentering av soyasaus. Yamaroku har produsert soyasaus i 150 år basert på 750 år gamle tradisjoner. 

Eieren Yamamoto lager soyasaus på gammelt vis i store tønner av sedertre. Soyasausen Tsuru Bishio er ekte håndverk og er en manuell prosess som tar 4 år fra start til slutt. Kun en prosent av soyasausen i Japan er laget på naturlig måte og kun Yamaroku som fermenterer så lenge. Resultatet blir en kraftig, fyldig og dyp smak og aroma som man ellers ikke kan oppnå og kan sammenlignes med god rød vin. Du trenger bare noen dråper for å kjenne den unike smaken. 

roku-chan-150-2.jpg
from-kankakei-300.jpg

Produkter:

Tsuru Bishio soyasaus

Premium Ponzu 

Kikutsuyu

bottom of page